. bejegyzései

Információk nyolcadikosoknak

Kedves érdeklődő nyolcadikosok!
Újabb, a felvételivel kapcsolatos információkat találtok az alábbi linkek alatt.
Tantárgyi versenyek nyolcadikosoknak iskolánkban
Felvételi jelentkezési lap – Tájékoztató a diákok, a szülők és az általános iskolák számára a középfokú beiskolázás rendjéről, valamint a 2017/2018. tanévi központi írásbeli vizsgákról.
 

|

Nyílt nap PTE

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara 2017. november 24-én (pénteken) 8:30 órától tartja nyílt napját

A rendezvény helye: 7624 Pécs, Boszorkány út. 2. „A” épület, Aula.

A hozzánk látogató diákok és szüleik széleskörű tájékoztatást kapnak a 2018/2019. tanévben induló szakokról, szakirányokról. Praktikus ismeretekkel szeretnénk segíteni a felvételire való felkészülésben és részletes tájékoztatást adunk a duális képzési […]

|

PTE TTK

A PTE TTK fizika intézetének lehetőségeit mutatja be iskolánkba látogatva Dr. Tóth György, a terahertzes kutatócsapat tagja. A részletes tájékozató időpontja: 2017.11. 22., 7:50, helye: labor 1.  Várunk minden érdeklődőt!

|

ADVENT BÉCSBEN

2017. NOVEMBER 25.
 Szeretettel várunk minden érdeklődőt adventi kirándulásunkra. Indulás a korai reggeli órákban, érkezés az éjjeli órákban. Programok:
– Rövid vásárlási lehetőség a Primark áruházban (SCS)
– Karácsonyi vásár Schönbrunnban, a császári kastély kertjében.

– Bécsi karácsonyi vásár a Városháza terén (Rathausplatz) és a Mária Terézia téren– karácsonyi pavilonok, hagyományos karácsonyi vásár kirakodóvásárral és iparművészekkel.
További részletek, és jelentkezés: Béresné […]

|

Merry-Go-Winter

Télköszöntő angolos buli a Leőweyben
Kedvenc évszakunk közeledtének örömére a 10. b osztály szeretettel meghívja a Leőwey Klára Gimnázium közösségének minden tagját, hogy egy lélekmelegítő zenés-táncos rendezvénnyel készüljünk fel a zord napokra és a reggeli jeges élményekre. November 16-án, csütörtökön bizony megmutatjuk, hogy elegendő vidámsággal várjuk a telet.

A gimnázium épületén belül hat helyszínen várunk minden igazi télimádó […]

|

Sítábor

|

Kóstolj bele!

A francia tagozat következő “Kóstolj bele!” foglalkozására november 14-én 15 órától várjuk az érdeklődő diákokat! Témánk: Tudtad, hogy tudsz franciául? Francia eredetű szavak gyűjtése a magyar nyelvből. Játékok, mondókák.
Ezt követően december 12-én találkozunk ismét.

|

Fogadóóra

Értesítjük a tisztelt szülőket, hogy iskolánk 2017.11.14-én 17:00-tól fogadóórát tart, melyre előzetesen időpontot lehet foglalni.

|

AJTP nyílt nap

Iskolánk 2017. november 10-én 13:00 órától Nyílt Napot tart az Arany János Tehetséggondozó Program iránt érdeklődő nyolcadikos diákok és szüleik számára. Helye 32-es terem

|

Tudomány napja

2017. november 8-án délután 13:00 órától várunk minden kedves érdeklődőt a 32-es teremben, ahol ismét érdekes előadásokkal emlékezünk meg a magyar tudomány napjáról.

13:00 – 13:10  Megnyitó – Háziasszony: Dr. Heblingné Takács Dóra
13:10 – 13:30  Kiss Georgina: Sci-fi és fantasy a szépirodalomban
13:30 – 13:50  Dr. Heblingné Takács Dóra: Kedvenc Fizikusom: Heisenberg
13:50 – 14:10  Lajos Lilla: Nem […]

|