Tankönyvosztás 2018.

Tisztelt Szülők, kedves Diákok!

A 2018/19-es tanévre szóló tankönyvek kiosztása 2018. 09 03 – 2017.09.07 között történik. Az órákra lebontott beosztást külön melléklet tartalmazza, amennyiben változás állna be, az osztályfőnökök fogják közölni az aktuális időpontokat.

Az idei tanévben a német könyvtár előtti folyosón bonyolódik a tankönyvek kiosztása. Akik fizetnek a tankönyvekért, azok a könyvek átvételekor kapják meg a számlát. Akik a szülői felületen igényeltek e-számlát, azok természetesen nem kapnak. A könyvek ellenértékét fizethetik csekken, átutalással. Ezzel kapcsolatban további információ található a kello.hu oldalon.

Akik a könyvtárból kapják a könyveket, azaz támogatottak, azok csak akkor kaphatják meg azokat, ha van aktuális igazolásuk a jogosultság meglétéről (akik még nem adták le az igazolást az év végéig, vagy a nyár folyamán lett esedékes az igazolásuk frissítése – pl. rendszeres gyermekvédelmi támogatás -, azok hozzák magukkal). Akinek a nyár folyamán változott a státusza, kérem, jelezze nekem! A 9. évfolyam kivételt képez, ők az idei tanévben ingyen kapják a tankönyveiket, amelyek könyvtári állományba kerülnek. Ebből következően év végén vissza is kell majd hozniuk a könyvtárba.

Kérek mindenkit, hogy lehetőség szerint a megjelölt időpontban vegyék át a tankönyveiket, és a pótnapon csak nagyon indokolt esetben jelenjenek meg (2018.09.07-én 11 órától).

Akik még nem adták le a múlt évi nélkülözhető könyvtári könyveiket azok a tankönyvosztásra hozzák magukkal, ellenkező esetben nem vehetik át jövő évi könyveiket.

A megrendelt Grimm szótárakat a 9. évfolyamosok és az előkészítősök a tankönyvosztáskor  vehetik majd át, fizetniük is akkor kell majd (6990 Ft/db).

Üdvözlettel: tankönyvfelelősök, elérhetőségek: katalinczeczeli@gmail.com, luzsi.andras@leoweypecs.hu

Itt olvasható a Kello – központi tájékoztató levele

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.