Ösztöndíjpályázat

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy iskolánkban tett áprilisi látogatása után a floridai Seacrest Country Day School igazgatónője, Erin Duffy és iskolánk igazgatója, Dr. Zalay Szabolcs együttműködési szerződést írtak alá, melynek értelmében a 2019/20. tanévben közös projektek megvalósítására és cserekapcsolat kiépítésére kerül sor.

Online együttműködés és közös projektek megvalósítása a tanév során

A két iskola diákjai és mentoraik közös projekteken dolgoznak, havi rendszerességgel videokapcsolatot létesítenek, problémákat vetnek fel, megoldásokon gondolkodnak, Prezentációkat készítenek, közös kiállítást terveznek és valósítanak meg május végén a Leőweyben.

Ösztöndíjpályázat – Seacrest country day school, naples, florida

2020. május

A Leőwey Klára Gimnázium diákjainak látogatása a floridai Seacrest Country Day School-ban

Leőweysta diákok 10 napot tölthetnek 2020. márciusban vendéglátó floridai családoknál. Bekapcsolódnak a Seacrest Country Day School életébe, megismerkednek az iskola és környezetének kultúrájával, társasági, turisztikai és kulturális programokon vesznek részt.

 A Seacrest Country Day School diákjainak látogatása a Leőweyben

A projektben résztvevő amerikai diákok május végi pécsi látogatásuk során zárják le az éves projektmunkát: közös bemutatót és kiállítást szerveznek a magyar együttműködőkkel.

A magyar diákok USA-ban tartózkodásának költségeit ösztöndíj fedezi. Az ösztöndíjas diákok családjai vállalják az utazási költségek, biztosítás és ESTA térítését. Az ösztöndíjra angol nyelvet B2 szinten használni tudó, a projektben aktívan részt venni kívánó diákok pályázhatnak.

Pályázati kiírás linkje:
https://bit.ly/2XEsJx2
http://bit.ly/2IA6ge1

Beadás határidő: 2019. szeptember 16.

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.