Angliai nyelvtanfolyam és kirándulás

 A Pécsi Leőwey Klára Gimnázium és a SOL Alapítvány minden évben tavasszal utat szervez anyanyelvi környezetbe angolul tanuló diákjaink számára.

A kirándulás iránt érdeklődőknek tájékoztatót tartunk 2019. október elsején, kedden 17.00 órakor az 1-es teremben, ahová szeretettel várunk szülőket és diákokat is. Jelentkezés és egyéb információ: Béresné Tímár Andreánál az angol tanáriban.

A kirándulás helyszíne: Devon megye, Atlanti-óceántól 10 km-re. A nap egyik fele (3*60 perc) anyanyelvi tanárokkal szóbeli kommunikációra épülő nyelvtanfolyam, a másik fele kirándulás a környék nagyobb városaiba és természeti szépségeihez helyi idegenvezetővel (Tintagel, Bude, Barnstaple, Valley of the Rocks, Clovelly). Szállás: családoknál teljes ellátással, oda- és visszaúton pedig Ibis és Formula 1-es tranzitszállásokon (étkezés itt is biztosított). Odaúton  Passau, Bruges (Belgium), Canterbury, Dover, visszafele Stonehenge, Brüsszel (Mini Európa) megtekintése szerepel a programban. London sem maradhat ki természetesen, 3 nap jut rá idén is. A kirándulás időpontja: 2020. április 30-május 14.

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.