UWC

UNITED WORLD COLLEGES – két évre szóló külföldi ösztöndíj lehetőség

Szeretnél külföldön tanulni és barátokat szerezni a világ minden tájáról? A tanulás mellett nyitott vagy a világra és szeretnéd azt egy kicsit jobbá tenni?

Ha úgy érzed, illik rád a leírás, akkor jelentkezz a UWC ösztöndíjpályázatára!

A walesi Atlantic College volt diákja december 10-én kedden 14.30-kor tájékoztatót tart iskolánkban, de bővebb információ az egyesület honlapján is elérhető: www.uwc.hu. Jelentkezési határidő: 2020. január 6.

A UWC Magyarországi Egyesülete meghirdeti a 2020-2022-es tanévekre szóló külföldi ösztöndíjpályázatát. Az ösztöndíj kétéves külföldi tanulmányi lehetőséget biztosít olyan különleges iskolákban, ahol a Nemzetközi Érettségi Program keretében közel 80 nemzet fiataljai élnek és tanulnak együtt.

A nemzetközi oktatáson, élményeken és a közösségért végzett szolgálaton keresztül a United World Colleges iskolák arra nevelik a fiatalokat, hogy felelős, környezettudatos, a társadalmi kérdések terén tájékozott állampolgárok legyenek, akik a béke és igazságosság, a megértés és az együttműködés eszméinek elkötelezettjei, és tetteikkel, személyes példamutatásukkal ezen eszmék gyakorlati megvalósítására törekednek. Az iskolák arra buzdítják végzőseiket, hogy tanulmányaik befejeztével térjenek vissza hazájukba, és a nemzetközi közösségben szerzett tapasztalatok otthoni kamatoztatásával járuljanak hozzá országuk fejlesztéséhez, modernizálásához, versenyképessé tételéhez.

 

 

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.