AJTP Tehetségtábor

Tisztelt Intézményvezető! Kedves Kolléga!

Aranyos Tehetségtábor kiírásunk megváltozott, a bizonytalan helyzet miatt a szervezést nem tudtuk időben folytatni, így a tábor időpontját áthelyeztük! Az új időpont: 2020.08.24-27.!

A most hetedik osztályos diákoknak immár negyedik alkalommal ARANYOS TEHETSÉGTÁBORT szervezünk. A programban velünk együttműködő Pécsi Kodály Zoltán Kollégiummal közösen bentlakásos táborunk tehát-2020.08.24-27ig fog tartani, ahol szellemi, művészeti, sportfoglalkozásokon keresztül szeretnénk jobban megismertetni a programot, az iskolát és a kollégiumot, valamint megismerni a megye tehetségeit, nem megfeledkezve a megfelelő minőségű és mennyiségű szabadidős elfoglaltságokról sem. Jelenlegi diákjaink válogatott csapatával készülünk. A táborba az általános iskolák pályázatai alapján fogunk választani szerencsés kisdiákokat, akik reményeink szerint élményekkel gazdagon kezdhetik meg az utolsó évüket az Önök iskolájában. A tábor teljes költsége (szállás, étkezés, programokon való részvétel, belépődíjak) az általános iskolás diákok számára ingyenes.

Ezúton szeretnénk felajánlani helyeket az Önök iskolájának. Kérjük, hogy a lehetséges pályázókkal állítsanak össze egy rövid pályázatot, ami tartalmazza a diák által írt bemutatkozó levelet (különös tekintettel érdeklődési köreire, tevékenységeire, eredményeire, sikereire, céljaira), valamint egy osztályfőnöki és/vagy szaktanári ajánlást. A pályázatot elektronikusan juttassák el a következő címre: tehetsegtaborpecs@gmail.com, határidő: 2020. június 10. A pályázatok alapján 2020. június 15-ig értesítjük az iskolákat a nyertes pályázókról, így a tanévzáró jutalmazás egyik formája is lehet a táborozási részvétel.

Reméljük, egy jutalomtáborozást mindenki motiválónak tekint.

Üdvözlettel:
Dr. Zalay Szabolcs                                                                Béresné Tímár Andrea
Pécsi Leőwey Klára Gimnázium                                     Pécsi Leőwey Klára
Gimnázium igazgató                                                          AJTP programfelelős

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.