Aktuális információk

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

Az oldal alján lévő gombra kattintva megtekinthetők az egyes tagozatok ideiglenes felvételi jegyzékei (tanulói azonosítószám és jelige alapján).

A jegyzékek értelmezéséhez kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztatót!

Mit lehet megtudni az ideiglenes felvételi jegyzékekből?
Megtudhatják a vizsgázók eredményeit. A táblázatokban a tagozatra jelentkező összes vizsgázó fel van tüntetve.

Mit nem lehet megtudni az ideiglenes felvételi jegyzékekből?
Nem lehet megtudni azt közvetlenül, hogy a vizsgázó felvételt nyert-e az adott tagozatra! Az itt közölt listák alapján ugyanis a Győri Felvételi Központ rangsorol: az iskola által közölt keretszámoknak megfelelően a lista elejéről indulva kihúzza azon vizsgázók nevét, akik nem a Leőwey Klára Gimnáziumot jelölték meg első helyen, és az általuk elsőnek megjelölt iskolában a megfelelő eredményük alapján beleférnek az ottani keretszámba is. A Felvételi Központ kihúzza azon vizsgázók nevét is, akik egy másik tagozatot jelöltek előbbre a tanulói jelentkezési lapjukon, és oda is teljesítették a követelményeket, ott is belefértek a keretszámba. Tehát a lista elejétől számolva a keretszámmal megegyező számú vizsgázó nyer felvételt az adott tagozatra. A keretszámokat az iskola felvételi tájékoztatója tartalmazza.

Mi segít eligazodni a jegyzékeken?
A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására. Ilyenkor módosító Tanulói adatlapot kell kitölteni. A módosításra az általános iskolában van lehetőség 2021. március 23-24-én

Az alábbi listákat ellenőriztük, de amennyiben valamilyen hibát vesznek benne észre adataikban (tanulói azonosítószám, tagozatválasztás, stb.) kérjük, feltétlenül értesítsék a gimnázium titkárságát! (72/518-461. 30/559-4373)

IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK

 „E” betűvel jelzett rangsorszám: a tanuló nem teljesítette a felvételi követelményeket, illetve a felvételi eljárás során hozott és szerzett pontjainak összege nem volt elég az adott tagozatra való bekerüléshez.

 TOVÁBBI FONTOS IDŐPONT:

2021. április 30.

A középiskola a végleges értesítést (felvételről vagy elutasításról) elküldi a tanulónak, szüleinek és az általános iskolának.