2020

Kedves Diákok!
Tisztelt Szülők!

Ide kattintva megtekinthetők az egyes tagozatok ideiglenes felvételi jegyzékei. (tanulói azonosítószám és jelige alapján).

A jegyzékek értelmezéséhez kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztatót!

Mit lehet megtudni az ideiglenes felvételi jegyzékekből?
Megtudhatják a vizsgázók eredményeit. A táblázatokban a tagozatra jelentkező összes vizsgázó fel van tüntetve.

Mit nem lehet megtudni az ideiglenes felvételi jegyzékekből?
Nem lehet megtudni azt közvetlenül, hogy a vizsgázó felvételt nyert-e az adott tagozatra! Az itt közölt listák alapján ugyanis a Győri Felvételi Központ rangsorol: az iskola által közölt keretszámoknak megfelelően a lista elejéről indulva kihúzza azon vizsgázók nevét, akik nem a Leőwey Klára Gimnáziumot jelölték meg első helyen, és az általuk elsőnek megjelölt iskolában a megfelelő eredményük alapján beleférnek az ottani keretszámba is. A Felvételi Központ kihúzza azon vizsgázók nevét is, akik egy másik tagozatot jelöltek előbbre a tanulói jelentkezési lapjukon, és oda is teljesítették a követelményeket, ott is belefértek a keretszámba. Tehát a lista elejétől számolva a keretszámmal megegyező számú vizsgázó nyer felvételt az adott tagozatra. A keretszámokat az iskola felvételi tájékoztatója tartalmazza.

Mi segít eligazodni a jegyzékeken?
A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására. Ilyenkor módosító Tanulói adatlapot kell kitölteni. A módosításra az általános iskolában van lehetőség 2020. március 20-ig.  

Az alábbi listákat ellenőriztük, de amennyiben valamilyen hibát vesznek benne észre adataikban (tanulói azonosítószám, tagozatválasztás, stb.) kérjük, feltétlenül értesítsék a gimnázium titkárságát! (72/518-461)

 TOVÁBBI FONTOS IDŐPONTOK:

2020.április 30.

A középiskola a végleges értesítést (felvételről vagy elutasításról) elküldi a tanulónak, szüleinek és az általános iskolának

2020.június 1.

A fenntartó dönt a fellebbezésekről.

A felvételi eljárással kapcsolatos fontos információk

Az iskola vezetése a szóbeli felvételi vizsgákat követően, a tanulók által elért eredmények ismeretében, tagozatonként határozza meg a minimum ponthatárt, amely alatt nem vesz fel diákokat. Ezt a ponthatárt az iskola honlapján nyilvánosságra hozza. Ennek ismeretében a tanuló még módosíthatja az általa választott középiskolák sorrendjét.

Sorrend módosítási lehetőség (az általános iskolában): 2020. 03. 20.

A Leőwey Klára Gimnáziumba jelentkezett tanulónak nincs módjában a sorrendváltoztatás időpontjában (2020. 03. 20.) új tanulmányi terület felvételére, mivel valamennyi osztálytípusba a bekerülés feltétele az iskola által szervezett szóbeli felvételin történő részvétel, amely ekkor már nem pótolható (Szóbeli felvételik időpontja iskolánkban: 2020. 02. 24-25., pótnap: 03. 02.)

Ideiglenes felvételi lista

Tájékoztató

Osztálytípusok

Tantárgyi versenyek

Jelentkezés központi írásbeli vizsgára

Felvételi vizsga dátumai

 

Nyílt napok

Felvételi előkészítők

Fellebbezés