Ideiglenes felvétei jegyzék-

Kedves Diákok!
Tisztelt Szülők!

Az oldal alján lévő gombra kattintva megtekinthetők az egyes tagozatok ideiglenes felvételi jegyzékei. (tanulói azonosítószám és jelige alapján).

A jegyzékek értelmezéséhez kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztatót!

Mit lehet megtudni az ideiglenes felvételi jegyzékekből?

Megtudhatják a vizsgázók eredményeit. A táblázatokban a tagozatra jelentkező összes vizsgázó fel van tüntetve.

Mit nem lehet megtudni az ideiglenes felvételi jegyzékekből?

Nem lehet megtudni azt közvetlenül, hogy a vizsgázó felvételt nyert-e az adott tagozatra! Az itt közölt listák alapján ugyanis a Győri Felvételi Központ rangsorol: az iskola által közölt keretszámoknak megfelelően a lista elejéről indulva kihúzza azon vizsgázók nevét, akik nem a Leőwey Klára Gimnáziumot jelölték meg első helyen, és az általuk elsőnek megjelölt iskolában a megfelelő eredményük alapján beleférnek az ottani keretszámba is. A Felvételi Központ kihúzza azon vizsgázók nevét is, akik egy másik tagozatot jelöltek előbbre a tanulói jelentkezési lapjukon, és oda is teljesítették a követelményeket, ott is belefértek a keretszámba. Tehát a lista elejétől számolva a keretszámmal megegyező számú vizsgázó nyer felvételt az adott tagozatra. A keretszámokat az iskola felvételi tájékoztatója tartalmazza.

Mi segít eligazodni a jegyzékeken?

A felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információ alapján a tanulóknak lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk megváltoztatására. Ilyenkor módosító Tanulói adatlapot kell kitölteni. A módosításra az általános iskolában van lehetőség 2019. március 22-ig.  

Az alábbi listákat ellenőriztük, de amennyiben valamilyen hibát vesznek benne észre adataikban (tanulói azonosítószám, tagozatválasztás, stb.) kérjük, feltétlenül értesítsék a gimnázium titkárságát! (72/518-461)

 IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK

TOVÁBBI FONTOS IDŐPONTOK:

2019. április 30.

A középiskola a végleges értesítést (felvételről vagy elutasításról) elküldi a tanulónak, szüleinek és az általános iskolának

2019. június 1.

A fenntartó dönt a fellebbezésekről