Pályaorientációs nap 2019.12.07.

Kedves Diákjaink!

2019. december 7-én, szombaton pályaválasztási napot tartunk az első három órában. A 9.AJTP, 9.KNy, 9.c, 10.b és 10.c osztályok külső programra mennek osztálykeretben, a többiek az iskolában maradnak, és különböző foglalkozásokon vesznek részt.

Az 1. órában a 12. évfolyamos osztályoknak a díszteremben tartunk tájékoztatót az érettségi-felvételi eljárásról. A többi osztálynak az osztályfőnöke tart pályaorientációs workshopot.

A 2. és 3. órában egyéni jelentkezés alapján tudtok részt venni a különböző foglalkozásokon. Jelentkezni az alábbi linkre kattintva tudtok:

Jelentkezés a pályaorientációs nap foglalkozásaira

Először ki kell választanotok az osztályotokat, majd beírni a neveteket, ezután a „KÖVETKEZŐ” gombra kattintva választhatjátok ki, hogy a második órában melyik foglalkozáson szeretnétek részt venni. Természetesen itt mindenki csak egy lehetőséget választhat, majd ismét a „KÖVETKEZŐ” gombra kattintva bejön a 3. óra foglalkozásainak listája, kivéve ha a „Karriertervezés” vagy a „Gyógyszertár látogatás” programokat jelöltétek be, mert ezek a 3. órában is tartanak. A 3. óra foglalkozásának kiválasztása után még utoljára a „KÖVETKEZŐ” gombra kell kattintani.
Jelentkezésedet ezután a „KÜLDÉS” gombra nyomva véglegesítheted. Enélkül a jelentkezéseket a választott programokra nem rögzíti a rendszer.

Osztályfőnöki engedéllyel lehetőség van az 1. órában is részt venni grafológiai tanácsadáson (max. 3 fő), illetve karrierteszt kiértékelésén (max. 9 fő). Ezekre a foglalkozásokra ide kattintva jelentkezhettek:

Jelentkezés grafológiai tanácsadásra az 1. órában

Jelentkezés karrierteszt kiértékelésére az 1. órában

Minden foglalkozás létszáma korlátozva van, így előfordulhat, hogy valamelyik meghirdetett program már betelik, mire regisztrálnád magad, ekkor ezek a foglalkozások már nem jelennek meg a választhatók között.

Aki a karriertesztre sikeresen regisztrál bármelyik órában, az töltse le az alábbi linkre kattintva az üres tesztet, és szombaton már a kinyomtatott, kitöltött teszttel érkezzen a 13-as terembe, különben nem lesz idő a kiértékelésre.

Karrierteszt (.docx formátumban!)

A regisztrációra december 2.-a és 4.-e között (hétfő-szerda) van lehetőség. Utána az osztályfőnökök és a termekben felügyelő tanárok megkapják a listát a jelentkezésekről, ez alapján lesz lehetőségük ellenőrizni azokat.

Mindenkinek sikeres regisztrációt és hasznos időtöltést kívánunk!