Leőweysta voltam

,,Aki leőweysta volt, mindig leőweysta marad!”

Kedves egykori leőweysta társunk!

A Földön nagyjából 10.000 jelenlegi embertársunk valaha a Leőwey falai közt nevelkedett. Szerteágazó életútjaik során szinte az egész világot bejárták, az élet számtalan területén értek el szép sikereket, ami persze mindenkinek mást és mást jelent. Közösségünk vonzerő lehet az iskolaválasztás előtt álló szülőknek és diákoknak, példaként, inspirációként szolgálhat jelenlegi diákjainknak, és megerősíti a volt leőweysták összetartozását.
A generációkon átívelő leőweysta életérzések és toposzok olyan erős gyökeret jelenthetnek, melynek köszönhetően bátrabban bízhatunk meg egymásban, közösségünkben. A hálózat pontjai tehát léteznek, csak össze kell őket kötni.
Célunk, hogy láthatóvá tegyük a végzett leőweysták lappangó hálózatát, és kiaknázzuk a kapcsolatok szinergikus hatását. Ennek érdekében az a tervünk, hogy rendszeresen tartunk Világtalálkozókat és idővel további tematikus eseményeket, melyek segíthetik egymás megismerését, erősíthetik a kapcsolatokat.

Adományozás

A Világháló sikeressége nagyban függ attól, hogy volt leőweystaként képesek vagyunk-e megszervezni és fenntartani magunkat.
Ennek érdekében fontos, hogy abból amit elértünk a gimis éveink óta, visszaforgassunk valamennyit az alma mater számára is. Kérjük, amennyiben van lehetőséged támogasd a Leőweyért Alapítványt, melyből az iskola működését, a Leőwey Világháló kiépítését és a következő Világtalálkozó megszervezését is segíthetjük.

Ez az egész blokk átmenne az alapítványaink oldalra

Eseti támogatás – Erik

Világtalálkozó

Főűrlap

A támogatást a Stripe fizetési felületén teljes biztonságban, bankkártyával lesz lehetőséged kifizetni az Adományozok gomb megnyomását követően. A sikeres fizetésről emailben értesítünk.

Az Adományozok gomb megnyomásával hozzájárulásodat fejezed ki, hogy a Leőwey Világháló fontos információiról emailben értesítsünk és elfogadod az adatkezelési nyilatkozatunkat. – EZ A SZÖVEG NEM BIZTOS, HOGY ÍGY KELL, NEM CSAK VOLT LEŐWEYSTA ADOMÁNYOZHAT

Rendszeres támogatás

PATREON – Erik

Adó 1%

Technikai kód – nincs ilyen, csak az egyházaknak, az adószámot kell beírni!

, Leőweysta voltam

Jelentkezz te is a Leőwey Bölcs Bagoly csoportjába

SAVE THE DATE

II. Világtalálkozó – 2024. szeptember 21.

I. Világtalálkozó

Archívum

Az új weboldalon új felületet is szánunk iskolánk egykori közösségének, volt diákjainknak és tanárainknak. 
Amennyiben – legnagyobb odafigyelésünk ellenére – bármi pontosítani, kiegészítenivalót találnak, rendelkeznek esetleg tablófotóval, szívesen vesszük jelzésüket a mediamuhely@leoweypecs.hu e-mail címen!

Itt találsz meg minket

Helyszín

Pécsi Leőwey Klára Gimnázium
7621 Pécs, Szent István tér 8-10.
Titkárság 

Csikós Gergely

Világháló építő