Ismerd meg a pécsi Leőweyt

"Nem találkozunk emberekkel véletlenül, útjuk okkal keresztezi a mi utunkat."

Nagy múlttal, hagyományokkal rendelkező, folyamatosan megújuló, szépülő gimnáziumunk Pécs belvárosában, a Szent István téren áll.

A Leőwey Klára Gimnázium klasszikus műveltséget, továbbfejleszthető tudást ad tanulóinak, és nagy hangsúlyt fektet a kulcskompetenciák fejlesztésére is. Diákjainkat a 11-12. évfolyamon emelt szintű fakultációk keretében felkészítjük – igény szerint – szinte valamennyi tantárgyból az emelt szintű érettségire, ezzel a sikeres felvételire, emellett kiváló színvonalú kommunikációra magyar és idegen nyelven, az informatikai eszközök magas szintű alkalmazására, az egész életen át való tanulásra, az egészséges és környezettudatos életmódra. Pedagógiánk fontos részét képezi a szilárd értékrend kialakítása, de fontosnak tartjuk az alkotó, harmonikus légkör megteremtését is.

Nézz be hozzánk virtuálisan

Barangold be iskolánk épületét, akár VR szemüveggel is!
Köszönjük a nextvision3d.com CSR ajándékát, külön köszönet Nyuschal Tamás volt leőweysta diákunknak és Irsik Dánielnek, hogy elkészítették számunkra gimnáziumunk 3D-s modelljét.

Nézd meg imázsvideónkat!

A Leőwey imázs film egy igazi leőweysta projekt, mely arról tanúskodik, hogy a Leőweyre jellemző közösségépítő erő jelen van mindennapjainkban és ismét képes volt a gimnázium nagy közösségét, jelenlegi és volt diákokat, tanárokat, szülőket, technikai dolgozókat egy nemes cél érdekében egyesíteni.

Fedezd fel a Leőwey közösségét!

Tagozataink értékei

, Ismerd meg a pécsi Leőweyt

Jelentkezz te is a Leőweybe!

Ismerd meg történeteinket

Itt elolvashatod a régmúlt történeteit, a jövő vízióját és a jelent alakító gondolatainkat.

Kövess minket