Média műhely

Média

 

A média műhely egy teljesen új kezdeményezés, melynek ötletét elsősorban iskolánk új honlapja adta. Nagyon fontos számunkra, hogy a diákok megmutathassák magukat ezen az új felületen, hogy aktív részesei és alkotói legyenek a mindennapokban. Ehhez egy olyan műhelyre van szükség, ahol a diákok megtanulhatják, hogyan kell felépíteni, tervezni, szerkeszteni és elkészíteni, akár egy híradós anyagot, egy magazinműsort, egy cikket, fotót, stb. 

A műhelybe bárki jelentkezhet, aki érdeklődik a kommunikáció és média területe iránt, aki esetleg a továbbtanulását is ezen a területen szeretné folytatni, aki szívesen ír, fotóz, vagy készít videókat, illetve, aki örömmel megosztja a leőwey közösségével osztálya, tagozata, szakköre eseményeit, pillanatait.

Műhelyvezetőnk Radóczy Jusztina, aki 17 évet töltött a média világában, szerkesztő-riporter és műsorvezetőként. Többek között a Magyar Rádió Pécsi Körzetében, a Pécs TV-ben, a Magyar Katolikus Rádióban, a SZÍV magazinban és az Aktív Rádióban szerezte meg tapasztalatait.

Célunk a szakmai tapasztalatszerzés mellet az is, hogy megmutathassuk a külvilágnak, milyen örömökkel és nehézségekkel találkozik nap mint nap egy középiskolai diák és milyen a mindennapi élet a Leőweyben!

Tagok

Csikós Mihály
Újságíró

Csonka Mandula
Újságíró

Jankó Anna
Újságíró, fotós

Moreira Laura
Újságíró

Pintér Balázs
Fotós

Rózsa Eszter
Fotós

Szabó Inez
Videós

Szakály Levente
Videós

Szappanos Márton
Videós

Szokol Ádám
Videós

Novák Sára
Fotós

Pethő Anna
Újságíró

Reali Prisca
Újságíró

Százados Ábel
Újságíró, videós

Radóczy Jusztina

karnagy, műhelyvezető

32-es terem, K0
Csoport megnyitása