Járványügyi intézkedések

2021. december 1-jétől hatályos
Bereginé Szőts Annamária
2021. november 26.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a 29/2021. (XI.19.) EMMI határozatban foglaltaknak megfelelően 2021. december 1-től iskolánkban is szigorodnak a belépésre vonatkozó szabályok.

Kérünk mindenkit, aki nem a Leőwey Közösségének tagja, hogy belépéskor a portán védettségi igazolványát és személyi igazolványát bemutatni szíveskedjék!

Együttműködésüket köszönjük!

Dr. Zalay Szabolcs
igazgató

 

A jelenleg hatályos Kormányrendelet (484/2020(XI.10) alapján iskolánkban a tanórákon nem kötelező, csak lehetőség a maszk használata, de a vírushelyzet újbóli fokozódása miatt az iskola épületében, a közösségi terekben mindenkinek kötelező. Mindazok számára, akik nem rendelkeznek védettséggel, minden iskolai szituációban ajánljuk a viselését. Kérjük, akik még nem tették, fontolják meg az oltás beadatását önmaguk és társaik egészsége érdekében. 

Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljen az egészségügyi óvintézkedések betartására (ajánlott a gyakori kézfertőtlenítés és belépéskor a lázmérés is).
Betegen senki ne jöjjön közösségbe! Amennyiben valaki megbetegszik, vagy a közvetlen környezetében jelenik meg a betegség, kérjük, értesítse titkárságunkat.

Köszönjük mindenkinek az egymásra figyelést és az együttműködést!

A Pécsi Leőwey Klára Gimnázium vezetőség

#   #   #   #