A 11.f osztály budapesti osztálykirándulása

Jutalomút adventi vásárral
Bereginé Szőts Annamária
2022. december 20.

Még tavaly osztályunk csapata a „Homostudens” megnyerte a regionális döntőt a 4forEurope versenyen, aminek nyereménye egy teljesen finanszírozott budapesti utazás volt az egész osztály számára.
Egy évvel később december elsején az osztályunk el is indult Budára egy egész napos kirándulásra. Az oda és a vissza út is nagyon jól telt, bár a hazaútra mindenki kellőképp elfáradt.
Első programunk a Millenárisban található Budapest Ponton volt, ahol egy érdekes prezentáción túl egy Kahoot-os nyereményjátékon is részt vett a csapat. Az első három helyezett extra nyereményekben részesült, míg a többiek egy gondosan összeállított EU témájú ajándékcsomagot vihettek haza. Innen az utunk egy étterembe vezetett, ahol több fogásos ebéddel vártak minket. A következő programunk egy vezetett városnézés volt, egybekötve egy várlátogatással. Itt nagyon sok érdekes, új dolgot megtudtunk fővárosunkról.
Társaim legnagyobb örömére, egy kis szabadidőt is be tudtunk csempészni a napba, ahol a karácsonyi vásárt néztük meg. Majd kürtőskaláccsal teli hassal és forralt borral a kezünkben haza indultunk Pécsre.

Tavi Johanna
11. f