Táborozási lehetőségek

PTE ÁOK
PTE MIK
Bereginé Szőts Annamária
2023. május 16.

PTE Általános Orvostudományi Kar

Karunk az idei évben is megrendezi a Középiskolások Hete táborát, melyre 9-12. évfolyamos diákokat várunk.

A nyári táborban a középiskolás partnerprogram keretében 30 fő középiskolás diák ingyenesen vehet részt. A részvétel nem automatikus, szeretnénk kérni az érdeklődő diákoktól egy motivációs levelet arra vonatkozóan, miért érdeklődik a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kar és képzései iránt. Kérjük, hogy az érdeklődő diákok a motivációs levelet június 5-én, 12.00 óráig a tm@aok.pte.hu e-mail címre a nevük, e-mail címük megadásával küldjék meg.

Az ingyenes férőhelyeken felül a táborba minden érdeklődőt szeretettel várunk. A táborról bővebb információ elérhető: https://felvi.aok.pte.hu/hu/hirek/hir/15870

PTE Műszaki Informatikai Kar

Kedves Szülők!
Kedves Diákjaink!
Ajánlom szíves figyelmükbe a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar által szervezett „Mit csinál a mérnök?” tematikus nyári tábor lehetőségét, melyet a középiskolás diákok számára rendeznek meg.
A tábor időtartama 6 nap, azonban tematikus, szakirányú napokkal készülnek, így 1-1 napra is van lehetőség jelentkezni.
Céljuk egy olyan nyári tábor megszervezése, amely a mindennapokban is hasznos szakmai ismeretek elsajátítását teszi lehetővé a Kar oktatói által lefedett tudományterületek (építészmérnök, mérnökinformatika, villamosmérnök, környezetmérnök, építőmérnök, gépészmérnök) megismerésével.
Szeretnék, hogy a diákok közelebb kerüljenek a szakok által megszerezhető tudáshoz és tisztábban láthassák azok működését, előnyeit és érdekességeit, hogy pályaválasztásuk során könnyebben dönthessenek.
Dátum: 2023. augusztus 25. – szeptember 1.
Időtartam: 8,00 – 16,00 óra
Helyszín: 7624 Pécs, Boszorkány út 2. PTE-MIK Kampusza
Ellátás: napi egyszeri meleg étkezés (ebéd)

Jelentkezés: marketing@mik.pte.hu

Részletes programot az alábbi linken teszünk közzé: https://mik.pte.hu/nyari-gyermektaborok-a-mik-en
Pihentető nyári szünetet kívánunk!

Üdvözlettel:
az iskola vezetősége

#   #   #   #   #