Bagolyvár – készül a második szám

Jelentesd meg te is alkotásaidat, hamarosan újra megjelenik a suli irodalmi-művészeti lapja!
Leadási határidő: 2023. szeptember 30.
Bereginé Szőts Annamária
2023. szeptember 7.

Kedves Leőweysták!

Így, a 2023/24-es tanév kezdetével ismét elindul a Bagolyvár, a Leőwey irodalmi-művészeti folyóirata!

Csapatunk két új taggal is bővült, így név szerint: Odrobina Zsófia, Zichy Emma, Vojcsik Lídia Adél és Tusnádi Száva 11.f osztályos tanulók, valamint Probszt Réka tanárnő segítségével igyekszünk színesíteni az iskolához köthető időtöket.

Mint sokan már tudjátok – akik pedig nem, most értesültök róla – továbbra is várjuk: verseiteket, novelláitokat, kritikáitokat, illusztrációitokat, grafikáitokat, fotóitokat, hogy azt névvel vagy anélkül publikálhassuk egy digitális suliújság formájában a Leőwey honlapján. Emellett több új, még tervezés és szervezés alatt álló eseményt szeretnénk megvalósítani, hogy népszerűsítsük egymás között a Ti tehetségeteket.

Őszi lapszámunk összeállításához szeptember 30-ig várjuk alkotásaitokat.
Biztatunk Titeket, hogy bátran küldjetek nekünk a műveitekből először vagy újra a bagolyvarleowey@gmail.com e-mail címre, hogy tovább éltethessük ezt a kezdeményezést, és lendületben tarthassuk a diákéletet ilyen formában is itt, a Leőweyben!

Kérünk Benneteket, kérdéseitekkel osztályfőnökeitekhez, magyartanáraitokhoz és hozzánk (e-mail: bagolyvarleowey@gmail.com ) forduljatok.

Üdvözlettel: a Bagolyvár csapata