Karácsonyi csodacsomagok

Idén is csatlakozunk az "Angyalbatyu" a "Váltsd egy csokit mosolyra" és "FOgadj örökbe egy ovit" karácsonyi ajándékozáshoz
Bereginé Szőts Annamária
2023. november 25.

Angyalbatyu

A Katolikus Karitász nagy sikerű ajándékozási programja, mely során karácsony időszakában hátrányos helyzetű gyermekek részére adnak át cipős dobozokba csomagolt ajándékokat.
Az elkészült cipősdobozokat a nagy díszterem előtt kihelyezett gyűjtődobozba lehet elhelyezni, december 11-ig.

Fogadj örökbe egy ovit!

A 11.b osztály idén is folytatja az adventi hagyományt, és A Fogadj örökbe egy ovit akció keretében belül ajándékdobozokat juttat el a szabadszentkirályi óvodának, melynek vezetője Tóth Zsuzsanna volt AJTP-s diákunk. Az oviba 48 kisgyermek jár, akiknek névre szólóan lehet csomagot készíteni.
A neveket a titkárságon lehet kihúzni, a csomagokat december 8-a péntekig kell eljuttatni ugyanide, vagy az angol tanáriba.
Szeretnénk kérni, hogy a csomagban legyen mindenképpen egy mesekönyv, ami az életkorának megfelelő, erre valószínűleg otthon nem jut a keretből, valamint olyan dolgok, amiknek biztosan örülnek (édesség, lányoknak hajbavaló vagy ékszerke, fiúknak matchbox, stb.) Szívesen vesszük, ha az ovinak, mindenki által használható apróságokat (pl. gyurma, ceruza, zsebkendő, WC papír, folyékony szappan) is felajánlotok, szeretettel fogadják ezeket is.

Válts egy csokit mosolyra

Ha nincs mivel megtöltened egy cipősdobozt, de van egy tábla csokid, azzal is örömet szerezhetsz valakinek.
Hozd el december 7-ig a díszterem előtti dobozba!

Nagyon köszönjük mindenki önzetlen felajánlását! Varázsoljuk szebbé együtt a rászoruló gyermekek karácsonyát!