Aranyos tehetségtábor

Szeretettel várjuk a 7. osztályos diákokat!
Bereginé Szőts Annamária
2024. április 29.

A Pécsi Leőwey Klára Gimnázium Arany János Tehetséggondozó Programja nyolcadik alkalommal fogja megrendezni hagyományos Aranyos Tehetségtáborát partnerintézményünkkel, a Pécsi Kodály Zoltán Kollégiummal közösen.  Azokat a diákokat várjuk, akik továbbtanulási elképzeléseiben a Pécsi Leőwey Klára Gimnázium Arany János Tehetséggondozó Programja szerepel.

A táborunk célja, hogy betekintést nyújtsunk az AJTP-s diákok életébe, mindemellett számos izgalmas és érdekes programon vehessenek részt Pécsett és környékén a tábor résztvevői.A tábor időtartama: 2024. június 24-27. (4 nap, 3 éjszaka), a táborozást elnyerő diákoknak a tábor teljes költsége (szállás, étkezés, programokon való részvétel, belépődíjak) ingyenes, csak a Pécsre bejutást és a hazautazást kell megoldani. A táborban szellemi, művészeti, sportfoglalkozásokon keresztül szeretnénk jobban megismertetni a programot, az iskolát és a kollégiumot, valamint megismerni a megye tehetségeit, nem megfeledkezve a megfelelő minőségű és mennyiségű szabadidős elfoglaltságokról sem. Jelenlegi diákjaink válogatott csapatával készülünk. A tábori résztvevőket az általános iskolák javaslatai alapján fogjuk kiválasztani.

Kérjük, hogy a lehetséges táborozók jelentkezési szándékát egy rövid ajánlás kíséretében legkésőbb 2024. május 10-ig (péntek) juttassák el a tehetsegtaborpecs@gmail.com címre. Június első hetében küldjük a további részleteket, így a tanévzáró jutalmazás egyik formája is lehet a táborozási részvétel.

 

, Aranyos tehetségtábor