INSTANT KAMASZ – nyári tábor

A tábort a PTE BTK Pszichológia Intézet oktatói és frissen végzett pszichológus hallgatói tartják önismereti témában.
Bereginé Szőts Annamária
2024. május 28.

A tábort a PTE BTK Pszichológia Intézet oktatói  és frissen végzett pszichológus hallgatói tartják önismereti témában. Kamaszok számára kiváló lehetőség személyiségük fejlesztésére, önismeretük elmélyítésére és önbizalmuk növelésére. A pszichológia iránt érdeklődő fiataloknak is kifejezetten ajánljuk. A tábor szakmai vezetője a PTE oktatója, volt leőweys diák, Horváth Diána.

A táborban egy őszi adománygyűjtésnek köszönhetően 3 térítésmentes és 9 féláras helyet tudunk felkínálni rászoruló fiataloknak. Köszönettel vesszük, ha van látókörükben olyan fiatal, akinek ez jó lehetőség lehet, delegálnának résztvevőket a kedvezményes helyekre.

Segítségét szeretném kérni a hírverésben is, a tábort szervező egyesület főként önkéntes munkából valósítja meg a programot, így nagyon kevés erőforrás jut a hirdetésre. Nagy segítség lenne nekünk, ha megosztaná az információt olyan csoportokban, felületeken, címlistákon, ha lehetséges, a gimnázium honlapján, ahol eljut a hír a célcsoporthoz.

Szívesen mutatjuk be személyesen is a programot, ha teremthető erre alkalom, akár osztályfőnöki órán, akár egyéb közösségi programon.

A tábor részleteiről a FB eseményben olvashat többet:

https://www.facebook.com/events/298571623291401/?ref=newsfeed